All Mailing Solutions neemt Geijteman Verpakkingstechniek over

BB160720 All mailingAll Mailing Solutions B.V., kortweg AMS, in Heemskerk heeft Geijteman Verpakkingstechniek in eveneens Heemskerk overgenomen. Geijteman Verpakkingstechniek was een bedrijf welke sealsystemen als krimpfoliemachines, flowpackers, palletwikkelaars, dozensluiters maar ook teflontapes, siliconenrubbers en sealdraden in het programma had. Dit type systemen worden dan ook vanaf heden door All Mailing Solutions aan het bestaande portfolio toegevoegd.

All Mailing Solutions heeft zich, in relatief korte tijd, bewezen als betrouwbare partner op het gebied van met name couverteersystemen, maar heeft de laatste maanden ook meer en meer de focus op het aanbieden van full color printers en inkjetsystemen. Timo van der Ploeg, eigenaar van All Mailing Solutions B.V., is blij met de aankoop: ‘Het specialisme van Geijteman Verpakkingstechniek is een welkome aanvulling op onze bestaande expertise en portfolio. Met deze overname hebben wij de kennis en specialisme in huis voor zowel verkoop als technische service op sealsystemen in alle vormen,” zo geeft Van der Ploeg aan.

Wij zullen de komende maanden gaan zorgen voor maximale synergie tussen het samenkomen van de twee bedrijven onderling’, volgens Michel Geijteman, voormalig eigenaar van Geijteman Verpakkingstechniek. “Ik ben blij met deze ontwikkeling, juist omdat de technische draagkracht van All Mailing Solutions ons in staat zal stellen iedere relatie beter te kunnen bedienen. Michel zal tevens vanaf heden in dienst treden bij All Mailing Solutions BV.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK