All Mailing Solutions op vakbeurs en vanaf nu AMS!

<image003.jpg>
Bij All Mailing Solutions staat het constant verbeteren van de onderneming op plaats nummer 1. Een up-to-date huisstijl is daar een onderdeel van. Aangezien All Mailing Solutions al vaak afgekort werd naar AMS is er besloten dit één op één te verwerken in de nieuwe huisstijl. Een compleet nieuw logo is hiervan het resultaat. Dit logo kan schitteren op de website, welke ook volledig vernieuwd is.
 
“De naam AMS is kort en bondig, net als het bedrijf. Volledige inzet om zo de wensen en eisen van de relaties altijd naar beste vermogen te beantwoorden, dat is waar AMS voor staat”, start Timo van der Ploeg van AMS de uitleg. “Geen klant, leverancier verhouding maar een partnership opbouwen, dat maakt AMS anders. Er zijn genoeg anderen actief welke niet meer willen dan de verkoop, daarna is voor hen de kous af. AMS richt zich op de lange termijn en ziet de verkoop als het prille begin. Daarna begint het bouwen aan een partnership en dit werpt zijn vruchten af.” aldus een trotse Timo van der Ploeg van AMS
 
Samen met de nieuwe huisstijl boort AMS ook een nieuwe expertise aan, de wereld van print! De ontwikkelingen in de markt staan niet stil, zeker op het gebied van inkjet, digitaal printen, middenvolume inkjet en hoogvolume inkjet is dit het geval. Aangezien relaties steeds vaker het complete pakket bij één vertrouwde partner willen neerleggen hebben wij ons de laatste maanden keihard ingezet om ook deze wensen te beantwoorden. Met grote trots kunnen wij melden dat dit heeft geresulteerd in 2 exclusieve distributeurschappen en 1 dedicated samenwerking met fabrikanten welke AMS ook als volwaardige partner zien.
 
Tijdens de deelname van AMS aan de beurs voor Creatieve Industrie, editie 2014 welke 11, 12 en 13 maart te Hardenberg gehouden wordt , zal de AMS stand met het nummer 533, bol staan van deze nieuwe ontwikkelingen.
 
AMS
All Mailing Solutions B.V., AMS, is de officiele distributeur van de Winkler + Dünnebier couverteersystemen (voormalig Buhrs ITM) voor Nederland en Belgie. Tevens is AMS uw partner voor alle print vraagstukken, stand-alone, in-line, inkjet midden en hoog segment. Uiteraard maakt een uitgebreid aanbod van gebruikte couverteer- en sealsystemen ook onderdeel uit van het leveringsprogramma. Voor alle technische en commerciele vragen omtrent deze couverteersystemen en inkjetsystemen is AMS uw aanspreekpartner.
 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK