Een workflowboek voor digitale fotografen en degene die dat wil worden

van opname tot afdrukEduard de Kam, de motor achter het Nederlands Instituut Digitale Fotografie in Haarlem, heeft een boek geschreven over de ideale workflow van opname tot afdruk. Het is zijn persoonlijke visie grondig getest met zijn eigen fotografie en de vele titels die hij al over fotografie gepubliceerd heeft. Hij geeft je in zijn nieuwe boek tips en richtlijnen vanaf het moment dat je je digitale camera aanzet tot dat je uitverkoren beeld in druk verschijnt. Tot eind maart kun je het boek bij intekening voor slechts 18,90 euro bestellen (inclusief BTW en verzendkosten), daarna gaat het 7 euro meer kosten. Bestellen kan via de webshop van het NIDF.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK