Kodak Ektra: Een voormalige fotografiegigant introduceert een smartphone voor fotografen

kodak-ektaHet is een Android smartphone met Arcsoft fotosoftware en zonder schokkende specs. Maar je ziet het al aan het design met een echte sluiterknop en een handgreep, de Kodak Ektra is ontworpen voor fotografen die een super portable compacte digitale camera willen hebben. Een camera met verwisselbare SD kaartjes zodat je geen opslagproblemen hebt, die een simpele verbinding maakt met sociale netwerken en als plus de mogelijkheid heeft om een online Kodak premium print te laten maken van je opnamen. Tel daarbij op de instelmogelijkheden en een breed scala aan scene settings en het is best mogelijk dat deze camera/smartphone een succes gaat worden. Zeker als je in acht neemt de lage prijs, minder dan 500 euro. De Kodak Extra is leverbaar in december, op tijd voor de feestdagen!

 


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK