All Mailing Solutions op Sign & Print Expo 2019 te Gorinchem

AMS zal wederom present zijn op de Sign & Print Expo 2019, welke deze editie weer in Gorinchem, Nederland, gehouden zal worden. Een uitstekende locatie, ook voor Belgische relaties, om de allerlaatste ontwikkelingen op grafisch gebied, en dan speciaal bij AMS, te bekijken.

Zoals wellicht bekend heeft AMS een stap gezet in een veel belovende wereld papier finishing solutions, de wereld van Müller Apparatebau! De ontwikkelingen bij Müller staan niet stil, zeker op het gebied van finishing Solutions. Of het nu van losblad of vanaf rol verwerking is, Müller kent vele oplossingen. Tijdens de beurs Sign & Print hebben wij een primeur! Voor het eerst tonen wij op Nederlandse bodem de BookTrim! De inline, nearline en/of offline oplossing voor het snijden, verzamelen en het stapelen van boekblokken. BookTrim kan gekoppeld worden aan elk type losbladprinter. Op de beursvloer zal BookTrim live boekblokken produceren.

Tevens is AMS de exclusieve vertegenwoordiger van W+D, voormalig Buhrs ITM, in Nederland en België. Uiteraard zal er tijdens de beurs weer voldoende gelegenheid zijn u de voordelen van deze couverteersystemen duidelijk te maken.

Tijdens de deelname van AMS, standnummer G127, aan de Sign & Print, 26, 27 en 28 maart 2019 te Gorinchem, zal de AMS-stand, bol staan van de allerlaatste ontwikkelingen. Alvast aanmelden? Kijk op www.allmailing.nl

AMS

All Mailing Solutions B.V., AMS, is de officiële distributeur van de Winkler + Dünnebier couverteersystemen (voormalig Buhrs ITM) en Müller Apparatebau document snijlijnen voor Nederland en België. Tevens is AMS uw partner voor alle printvraagstukken, stand-alone, in-line, inkjet midden en hoog segment. Uiteraard maakt een uitgebreid aanbod van gebruikte couverteer- en sealsystemen ook onderdeel uit van het leveringsprogramma. Voor alle technische en commerciële vragen omtrent deze couverteersystemen en inkjetsystemen is AMS uw aanspreekpartner.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK