Alleenrecht op gepersonaliseerde bierviltjes

Alles valt te bedrukken en personaliseren. Zo ook bierviltjes. Een leuke aanbieder hiervan is Reclavilt. Zij bedachten een leuke en unieke manier van adverteren met viltcampagnes.

“Wij merkten eind 2016 dat er steeds meer bedrijven op zoek zijn naar andere manieren van marketing. Iedereen post wel eens een advertentie op social media of in de (lokale) folder of krant. Juist doordat iedereen dit doet worden deze mediums overspoeld door advertenties, met als gevolg dat jouw advertentie niet meer opvalt tussen al die andere. Dat doen wij met Reclavilt anders! reclaviltWij geven onze adverteerders het alléénrecht op de bierviltjes. Alleen jouw bedrijf (samen met de horecazaak) staat op het bierviltje, en ook meteen op alle bierviltjes die deze horecazaak in de door jouw gekozen periode gebruikt. Wij plannen samen met jou een periode in wanneer jouw viltjes ingezet worden, en selecteren samen met je de horecazaken waar jij gezien wilt worden.”

Eén van de meest recente viltcampagne is heel toepasselijk voor de Twentse bierbrouwerij:
Tweet van 9 februari 2019 (zie foto)
De nieuwe bierviltjes voor @twentse.bierbrouwerij zijn klaar!
Trots op deze lokale samenwerking en blij dat we gisteren het eerste pakje bierviltjes mochten overhandigden aan bierbrouwer Frank Hendriks 🍻
Veel succes ermee en bedankt voor deze mooie order!👍🏻”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK