Gepersonaliseerde skateboards in Nederland

Na een intensieve voorbereiding is Custom Decks, aan de vooravond van het buitenseizoen voor skaters, gestart met de verkoop en productie van volledig gepersonaliseerde skateboards.

Dankzij de productontwikkeling van Custom Decks, onderdeel van B&Vmedia BV, kan iedereen in ons kikkerlandje vanaf nu  skateboard decks bestellen met een gepersonaliseerde graphic erop, in oplages vanaf één stuk. Ook kunnen via de site alle onderdelen worden besteld om er een compleet skateboard van te maken. Tot nu toe was dit alleen mogelijk in het buitenland, waar het om grote oplages en/of hoge verzendkosten ging. Iedereen kan een zelf ontworpen graphic op de onderkant van een skateboard zetten. Het is ook mogelijk een ontwerp uit de art gallery te kiezen, of een ontwerp-verzoek indienen. Dankzij de specifieke productiewijze zijn alle ontwerpen duurzamer dan de gemiddelde graphic. Zo kan iedereen optimaal genieten van het eigen kunstwerk.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK