Extra herfinanciering voor Heidelberg

Heidelberg heeft met haar banken de kredietlijn opgewaardeerd tot 320 miljoen euro, met een looptijd tot 2023. Met het geld worden niet alleen een aantal operationele zaken ingevuld, maar o.a. ook het onlangs aangekondigde abonnementenmodel. CFO Dirk Kaliebe is verheugd over het in Heidelberg gestelde vertrouwen voor de komende middellange termijn. Tegelijkertijd heeft het bedrijf maatregelen genomen om de rentelasten met zo’n 20 miljoen te verlagen. Dat kan, omdat het nu hogere krediet het mogelijk maakt een aantal leningen vervroegd en tegen lagere rentes af te lossen. Het brede bankconsortium achter de kredietfaciliteit omvat de zes belangrijkste kredietverstrekkers: Bank of China, BNP Paribas, Commerzbank, Deutsche Bank, HSBC en LBBW. Het consortium wordt gecompleteerd door DZ Bank, IKB, NIBC en Saar LB.

Bron: printmedia nieuws

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK