Heidelberg gaat klikprijzen aanbieden

Wat in de copier en print arena al vele jaren gebruikelijk is, afrekenen per prestatie, gaat Heidelberg nu aanbieden voor offsetpersen.
Heidelberg heeft meer dan 100 potentiële klanten geselecteerd voor dit nieuwe klikprijzen businessmodel.
Het nieuwe model is onderdeel van de “Heidelberg goes digital” zakelijke koers, en is voornamelijk gericht op Printbedrijven met een duidelijk groeiplan.
Met het nieuwe model stapt Heidelberg af van de focus op het verkopen van machines, maar richt zich meer op het leveren van prestatie.
Heidelberg verwacht dat het “pay per use” businessmodel haar marktaandeel in de verbruiksartikelen zal vergroten, en het bedrijf verwacht een marktwaarde van 600 miljoen in eerste instantie te realiseren.

(bron: Printweek)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK