Heidelberg lanceert nieuwe Versafire varianten EV en EP

Inmiddels zijn er naar eigen zeggen al zo’n 1600 Versafire machines wereldwijd geïnstalleerd. De nieuwe EV en EP varianten moeten dat succes gaan versterken.

De EP is een verbeterde versie van de bestaande CP, en richt zich op een maandelijkse productie van ca. 500.000 afdrukken. De machine gaat printen op een snelheid van 135 pagina’s per minuut en biedt een royale reeks substraatmogelijkheden (in diktes en lengtes), in vergelijking tot zijn voorganger. Nieuw is ook het inline color management. De EV richt zich op een extra vijfde kleur.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK