Heidelberg lanceert nieuwe Versafire varianten EV en EP

Inmiddels zijn er naar eigen zeggen al zo’n 1600 Versafire machines wereldwijd geïnstalleerd. De nieuwe EV en EP varianten moeten dat succes gaan versterken.

De EP is een verbeterde versie van de bestaande CP, en richt zich op een maandelijkse productie van ca. 500.000 afdrukken. De machine gaat printen op een snelheid van 135 pagina’s per minuut en biedt een royale reeks substraatmogelijkheden (in diktes en lengtes), in vergelijking tot zijn voorganger. Nieuw is ook het inline color management. De EV richt zich op een extra vijfde kleur.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK