Beurs met passie voor papier

PaperPassion – 18, 19 -20 oktober 2018 – Koepelhal Tilburg! Een interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan voor jezelf, je interieur of voor een ander. Herinneringen die je later wilt bewaren, moet je nu maken! Je fotografeert, verwerkt foto’s op duizend en één manieren, je hebt een druk sociaal leven en je bent actief op social media. Onze paperlover heeft een hekel aan rondslingerende papiertjes, is een planner en wil graag alles tot in de ‘’bullets” geregeld hebben! Al zijn er ook die het liefst buiten de lijntjes willen kleuren!

Passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen!
Op internet weten onze bezoekers de inspiratie te vinden, maar niets is leuker om het zelf te doen! PaperPassion is dan ook het enige event in NL die zich voor 100% richt op creatievelingen met een passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen! Shoppen of aanschuiven bij specialisten, bloggers en vloggers voor informatie, beleving, vragen en make & takes.

Let Sketch Started: Tijdens PaperPassion zien we met het project #letsketchstarted het eindresultaat van een landelijk project om Arts & Crafts te stimuleren. Visuele dagboeken met meer dan woorden alleen. Afgelopen jaar zijn we gestart met een leeg boekje, dit jaar worden er 100 persoonlijke schetsboeken tentoongesteld. Het zijn visuele kunstwerkjes geworden, en de bezoekers mogen ze inzien en hier hun inspiratie uithalen.

Nieuwe Trend in PaperLand: Een bullet journal brengt rust in je drukke leven! We kennen het allemaal: rondslingerende briefjes, krabbels, boodschappenlijstjes, verjaardagskalenders noem maar op. Een bullet journal is een leeg notitieboekje waarin je op een creatieve manier van alles verzamelt. Het is een agenda, dagboek, planner, tekenboek, things to do list en boodschappenlijst in één! Door al deze dingen bij elkaar te verzamelen is er overzicht en brengt het rust. Een must voor mensen die chaotisch door het leven gaan! Je kunt er in schrijven, tekenen en handletteren. Met recepten, krantenknipsels, recensies van concerten, lijstjes van televisieprogramma’s, wordt je journal nóg persoonlijker.
Het enige wat je nodig hebt is een notitieboek, liniaal, pen en een portie creativiteit!

Wie en wat kom je tegen! Speciaalzaken, uitgevers, conceptstores, designers, ateliers, specialisten, bloggers en vloggers met: Scrapbooking – Handlettering – Artjournaling, maar ook Travel-, Illustrated-, Bullet- en Bible journaling – Stamping – Project Life® – Planners – Memory keeping – Handboekbinden- Fotocollage – Mixed Media – Stationery – Origami – Kalligrafie – Papercutting – Paper Gifts – Pocketscrapping- Kleuren – Tekenen & Schilderen – Mandala – Zentangle – Decoupage – Papierscheppen – Papier-maché – Knipkunst – Filligraan – Snailmail – Postcrossing – PocketCards – Doodling – Cards en nog veel meer… !

Doen! Papier hier! Handgeschept, geribbeld, glad, gekleurd, transparant, dun, dik, karton. Om te knippen, plakken, vouwen, scheuren voor het maken van decoraties, planten en zelfs meubilair. Handlettering, kalligrafie, papiervouw of snijkunst. Volg scrapbooking voor gevorderden of stap voor stap voor beginners, verwerk foto’s met Project Life®, leer letterschilderen. Ga je nog op vakantie? Vertrek dan niet zonder je Traveljournal! PaperPassion is voor alle papierliefhebbers Knip, plak, schets, kleur, schrijf, verf en bewonder!

Informatie: PaperPassion is 18, 19, 20 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Koepelhal in Tilburg ligt op loopafstand van het Centraal station in Tilburg. Entreeprijs: € 8,50,- p.p. online. De eerste 1.500 bezoekers die online een kaartje boeken krijgen een gratis goodiebag cadeau. Aan de kassa 10 euro p.p.,. www.paperpassion.nl.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK