Monsterkamer krijgt cheque van gestopt ‘Los van Papier’

De mensen achter ‘Los van Papier’ vonden de Monsterkamer een uniek kenniscentrum, en daarom kreeg die organisatie een cheque van 1.687 euro, als afronding van het einde van ‘Los van Papier’.

Foto: Giuseppe Toppers | Danto (vlnr) Marjolein Gielis, Esther Krop en Boy Opmeer. Op deze foto ontbreekt Arian van Duijne.

Los van Papier organiseerde 5 succesvolle nieuwjaarsbijeenkomsten. Na deze
5 edities besloot de stichting zichzelf op te heffen en een bestemming te vinden voor de gelden die nog ‘in kas’ over waren. Esther Krop is blij met de schenking.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK