Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Monsterkamer Expert Meeting: ‘Papier & Milieu’

De Monsterkamer wil ontwerpers, uitgevers en studenten informeren en inspireren over duurzaamheid en innovaties in de wereld van papier, en organiseert een Expert Meeting met als thema: Papier & Milieu.

Tijdens de Expert Meeting van 7 maart aanstaande wordt ingegaan op milieu-impact van papier. Wat betekent het als papier een keurmerk heeft? Wat houdt biobased in? En waar hebben we het eigenlijk over, papier is een hernieuwbare grondstof, toch? Aan de hand van verschillende presentaties kijken we naar de productie, grondstoffen en recycling van papier. De organisatie is in handen van: Bregt Balk, Esther Krop en Maud van Rossum.

Naast de presentaties zijn er informatiestands met de gepresenteerde papiersoorten en papiersoorten van partners uit de Monsterkamer, en een tafel met duurzame drukvoorbeelden. De meeting vindt plaats van 16.00 tot 19.30 uur in De Bagagehal, Loods 6 Amsterdam. Aanmelden via e-mail.

De Monsterkamer organiseert op 18 april 2019 tevens een Expert Meeting, met als thema: Drukwerk & Milieu, waar ingegaan wordt op de milieu-impact van drukwerk, wat is bio-inkt en wat houdt klimaatneutraal drukwerk in. Bestel nu een combiticket voor beide Expert Meetings voor € 60,– en bespaar een tientje.

Bron: monsterkamer

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK