Esther de Vries in de Monsterkamer

MonsterkamerOp donderdag 4 juni organiseert De Monsterkamer een Inloop met Esther de Vries als spreker.
De Monsterkamer is een openbaar toegankelijke verzamelplaats van het huidige aanbod van grafisch papier. Het voornaamste doel van De Monsterkamer is om grafisch ontwerpers een fysieke database aan te bieden met materialen, technieken en toepassingen.
Esther de Vries (1974) is gespecialiseerd in boekontwerp, zij werkt bij voorkeur nauw samen met kunstenaars, ontwerpers, curatoren en uitgevers. Haar zorgvuldige werkwijze bestaat uit het voortdurend bevragen en herzien van een project.
Op 4 juni zal Esther zich concentreren op hoe zij tekst en beeld vertaalt naar fysiek drukwerk aan de hand van een aantal door haar ontworpen boeken.
Aanvang: 17.00 uur
Meer info: www.monsterkamer.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK