Sneker drukkerij de Vries in ‘Feiten en Fabels’ op SBS6

BB160822 drukkerij-de-vriesOp 4 en 11 september a.s. zal het SBS-programma ‘Feiten en Fabels’ de uitzending wijden aan de recycling van papier en karton tot vouwkartonnage. Koninklijke Drukkerij De Vries wordt hierin als voorbeeld genomen.
In het programma wordt op een heldere manier getoond hoe het productieproces verloopt: van pallets oud-papier naar een bedrukt, gestanst en gevouwen doosje, dat door de klanten van De Vries wordt verpakt tot een prachtig eindproduct.

(Bron: grootsneek.nl)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK