Drukkerij De Vries Vouwkartonnage in andere handen

Het Financieele Dagblad meldt, dat directeur en eigenaar Jan Streppel opstapt bij Drukkerij De Vries Vouwkartonnage. Hij verkoopt de meerderheid van zijn aandelen en is van plan later dit jaar ook uit de directie te stappen. Streppel (66) nam 24 jaar geleden de drukkerij over en heeft het bedrijf uitgebouwd tot een toonaangevende verpakkingsdrukkerij, met een omzet van 30 miljoen euro. Het Sneeker Nieuwsblad laat weten, dat Landgoed Oranjewoud Participaties nu een meerderheidsbelang in de verpakkingsdrukkerij heeft. De Stichting FB Oranjewoud heeft als doelstelling de werkgelegenheid in Friesland te bevorderen. Directeur/eigenaar Jan Streppel is dan ook blij met de investering door Oranjewoud. Bij Drukkerij De Vries Vouwkartonnage werken zo’n 130 vaste krachten en tientallen flexkrachten. Oranjewoud zegt fors te gaan investeren in het machinepark in Sneek en streeft naar verdubbeling van de omzet. Oranjewoud is ook mede-eigenaar van de beroemde bijbeldrukkerij Jongbloed in Heerenveen en de Noord-Nederlandse Drukkerij in Leeuwarden.

Bron: FD/sneekernieuwsblad

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK