Feiten en fabels rondom e-mail marketing

Afgelopen week kregen we van Projectcolor (o.a. bekend van groot formaat printproducties) uit Hoofddorp een e-mail binnen met het verzoek opnieuw in te schrijven in het kader van de AVG wetgeving. Doe je dat als ontvanger niet, dan ontvang je geen nieuwsbrieven meer. Een nogal ingrijpende maatregel. We zochten het uit, eenduidig is het allemaal niet, maar lang niet in alle gevallen is het nodig om opnieuw in te schrijven. Charlotte Meindersma van Charlotte’s Law zette de feiten en fabels op een rijtje. Dus als je je klanten ook nu al via e-mail marketing berichten stuurt, is het lang niet nodig iedereen opnieuw te laten inschrijven.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Printmedianieuws

printmedianieuws.nl is de belangrijkste informatiebron voor managers en andere beleidsmakers binnen de printmedia branche: niet alleen grafische bedrijven en uitgeverijen, maar ook toeleveranciers en opdrachtgevers van de bedrijfstak. Wij richten ons op het dagelijkse nieuws en de achtergronden van het nieuws uit diverse printmedia segmenten. De hoofdpunten van het printmedia nieuws zijn gratis, de achtergronden van het nieuws (dat noemen wij 'premium content') is in de meeste gevallen alleen toegankelijk voor betalende abonnees. Blokboek en Printmedianieuws werken samen. Daardoor wordt dit bericht op beide websites gepubliceerd.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK