KVGO verenigingsmagazine in nieuw jasje

De vormgeving van het nieuwe blad ‘Kernn’ is zeker verfrissend te noemen. Twee decennia lang heette het blad ‘Kernnieuws’ en de redactie vond het tijd daar wat aan te veranderen. Erg gedurfd was het resultaat niet, men kwam op ‘Kernn’. De titel moest wat compacter en dan kom je volgens het persbericht van het KVGO ‘logischerwijs’ op Kernn uit. Daar staat tegenover dat de inhoud actueel, lezenswaardig en vooral ook informatief is. Dus neem dit weekend zeker even de tijd de eerste versie tot op de ‘Kernn‘ te lezen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Printmedianieuws

printmedianieuws.nl is de belangrijkste informatiebron voor managers en andere beleidsmakers binnen de printmedia branche: niet alleen grafische bedrijven en uitgeverijen, maar ook toeleveranciers en opdrachtgevers van de bedrijfstak. Wij richten ons op het dagelijkse nieuws en de achtergronden van het nieuws uit diverse printmedia segmenten. De hoofdpunten van het printmedia nieuws zijn gratis, de achtergronden van het nieuws (dat noemen wij 'premium content') is in de meeste gevallen alleen toegankelijk voor betalende abonnees. Blokboek en Printmedianieuws werken samen. Daardoor wordt dit bericht op beide websites gepubliceerd.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK