KVGO met nieuw ledenmagazine KVGOpinie

“Vandaag als PDF, morgen in de brievenbus”, meldde Tessa Schlüter van het KVGO, met excuses voor de vertraging in de toezending.

Video Dick Naafs

Het blad heeft een crossmediale aanpak. Achter vrijwel elk artikel wordt een QR-code aangeboden, die verwijst naar een video-editie van de inhoud, zoals in dit voorbeeld naar een interview met KVGO-voorzitter Dick Naafs.

In het colofon zien we dat het KVGO voor de creatie en productie nogal wat krachtslag in huis heeft gehaald, zelfs tot ver over onze eigen grenzen. Dat samenspel heeft deze eerste editie van KVGOpinie een verfrissend uiterlijk gegeven. En de inhoud van deze eerste editie mag er ook zeker zijn.

Kvgopinie 1

En die vertraging viel best mee, nog voor de Kerstdagen binnen. Dus voor een ieder die in die dagen toch nog even wat inspiratie op wil doen ter afsluiting van een ‘raar’ 2020, dan geeft KVGOpinie zeker ‘ruimte in de geest’.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK