Overname vellendrukkerij BDU

Damen Drukkers neemt de bedrijfsactiviteiten van Vellendrukkerij BDU uit Barneveld over.

Damen Drukkers

Damen Drukkers:

Vellen Drukkerij Bdu“Met deze overname zetten we in op een versnelde groei. De overname past uitstekend in de filosofie om de continuïteit tot in de verre toekomst te waarborgen.

De productiecapaciteit van Vellendrukkerij BDU kan dankzij ons uitgebreid machinepark goed geïmplementeerd worden binnen Damen Drukkers. Wij bieden de huidige klanten van BDU een integraal voordeel en toegevoegde waarde in de vorm van een bredere dienstverlening en een hoge drukwerkkwaliteit, in combinatie met concurrerende prijzen.”

Bron: Damen Drukkers

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK