Overname vellendrukkerij BDU

Damen Drukkers neemt de bedrijfsactiviteiten van Vellendrukkerij BDU uit Barneveld over.

Damen Drukkers

Damen Drukkers:

Vellen Drukkerij Bdu“Met deze overname zetten we in op een versnelde groei. De overname past uitstekend in de filosofie om de continuïteit tot in de verre toekomst te waarborgen.

De productiecapaciteit van Vellendrukkerij BDU kan dankzij ons uitgebreid machinepark goed geïmplementeerd worden binnen Damen Drukkers. Wij bieden de huidige klanten van BDU een integraal voordeel en toegevoegde waarde in de vorm van een bredere dienstverlening en een hoge drukwerkkwaliteit, in combinatie met concurrerende prijzen.”

Bron: Damen Drukkers

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK