CEO van Xerox gaat HP aandeelhouders overtuigen van overname

CEO John Visentin gaat de aandeelhouders van HP overtuigen van de voordelen van de overname van HP door Xerox. Het proces komt daarmee in een volgende fase, waarbij de HP directie dus ook daadwerkelijk wordt gepasseerd in de onderhandelingen.

Xerox publiceerde gisteren de volledige presentatie die aan de aandeelhouders van HP wordt aangeboden. John Visentin zegt: “In deze presentatie geven we een overzicht van de waarde van ons aanbod en twee van de belangrijkste kansen die een combinatie van kostensynergieën en omzetsynergieën biedt. Door deze synergieën te benutten, die alleen met deze combinatie kunnen worden gerealiseerd, zal het nieuwe pro-formabedrijf zowel winstgevender zijn en beter gepositioneerd worden om klanten een sterkere mix van producten, diensten en ondersteuning te bieden. Beter en sterker dan elk van beide bedrijven afzonderlijk.”

Visentin: “De deal gaat verder dan alleen de huidige financiële en economische overwegingen, het gaat om de voortrekkersrol voor de komende decennia.”

Morgen een uitgebreide analyse bij printmedianieuws van deze volgende stap in het ‘spel’ rondom de voorgenomen overname van HP door Xerox.

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK