CEO van Xerox gaat HP aandeelhouders overtuigen van overname

CEO John Visentin gaat de aandeelhouders van HP overtuigen van de voordelen van de overname van HP door Xerox. Het proces komt daarmee in een volgende fase, waarbij de HP directie dus ook daadwerkelijk wordt gepasseerd in de onderhandelingen.

Xerox publiceerde gisteren de volledige presentatie die aan de aandeelhouders van HP wordt aangeboden. John Visentin zegt: “In deze presentatie geven we een overzicht van de waarde van ons aanbod en twee van de belangrijkste kansen die een combinatie van kostensynergieën en omzetsynergieën biedt. Door deze synergieën te benutten, die alleen met deze combinatie kunnen worden gerealiseerd, zal het nieuwe pro-formabedrijf zowel winstgevender zijn en beter gepositioneerd worden om klanten een sterkere mix van producten, diensten en ondersteuning te bieden. Beter en sterker dan elk van beide bedrijven afzonderlijk.”

Visentin: “De deal gaat verder dan alleen de huidige financiële en economische overwegingen, het gaat om de voortrekkersrol voor de komende decennia.”

Morgen een uitgebreide analyse bij printmedianieuws van deze volgende stap in het ‘spel’ rondom de voorgenomen overname van HP door Xerox.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK