‘Uitverkoop’ apparatuur Corelio afgerond

Veilinghuis Troostwijk organiseerde de online veiling voor de apparatuur van Corelio Printing, de rotatiedrukkerij in Erpe-Mere, welke deel uitmaakte van Circle Media Group. Vrijwel alles werd verkocht.

Na de beide kijkdagen begin december bleken er maar liefst 1200 geïnteresseerden te hebben gereageerd vanuit 51 landen. Dat zei Joos Dauwe, de Sales Manager van Troostwijk Veilingen op de kijkdag op 3 december. Er werd maar liefst 8800 keer geboden door in totaal 350 bieders. De belangstelling was groot.

Meeste apparatuur vond nieuwe gebruiker binnen Europa.

Grafisch Nieuws maakte de balans op. De 10-kleuren vellenpers KBA Rapida 106 ging naar een Franse klant, de KBA Rapida 105 vernismachine werd aan nog een andere Franse klant verkocht. De 72-pagina Man Roland Lithoman 4-kleuren heatsetrotatiepers, met een grote plaatstraat van Agfa, vond een koper in Egypte. De 4-kleuren Man Roland Lithoman 48 heatsetrotatiepers werd gekocht door een Griekse bieder. De 4-kleuren KBA Compacta 418 heatsetrotatiepers werd door nog een andere Egyptische bieder gekocht, de vierkleuren KBA Compacta 215 vond een Roemeense klant. De Müller Martini Tempo verzamelhechtmachine bleek erg populair en komt in Griekse handen terecht. De Ferag Unidrum verzamelhechtmachine verhuist naar Frankrijk.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK