Corelio Printing in Erpe-Mere failliet

Corelio Printing uit Erpe-Mere heeft afgelopen week faillissement aangevraagd. De stemming bij Corelio Printing was in mei nog hoopgevend. Geert Van Nieuwenborgh, commercieel directeur bij Corelio Printing, zei dat de resultaten financieel gezond waren. Ook zou een nieuwe aandeelhouder ‘onderweg’ zijn.

#UPDATE: na een eerdere mislukte poging van Moderna Printing, is de overname door deze partij na het faillissement toch gelukt. Het bedrijf start door met 80 medewerkers

Geert-van-Nieuwenborgh

Geert van Nieuwenborgh

Nieuwenborgh liet een paar maanden geleden op zijn LinkedIn pagina nog weten dat een nieuwe aandeelhouder ‘onderweg’ zou zijn. Het bedrijf werd slechts anderhalf jaar geleden onderdeel van de Circle Media Group. Na het faillissement van de Nederlandse bedrijven, zette CMG meerdere Europese bedrijven in de etalage, waaronder Corelio Printing.

De afgelopen twee maanden werd het stil. Naar nu blijkt heeft de voor de buitenwereld onbekende aandeelhouder zich afgelopen donderdag teruggetrokken. Afgelopen vrijdag werd volgens TV Oost het faillissement aangevraagd. De toekomst van de huidige 167 medewerkers is onzeker. De curatoren doen vooralsnog een nieuwe poging om het bedrijf door mogelijk nieuwe geïnteresseerden over te laten nemen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK