Online Print Symposium 2020: Transforming the DNA of Print

Het bekende Online Print Symposium, georganiseerd door Zipcon Consulting, in samenwerking met brancheorganisatie BVDM, staat gepland voor 3 en 4 maart 2020. Met een overvol programma zal ook deze editie heel wat internationale deelnemers trekken.

ops2020-header

Het event gaat inmiddels de 8e editie in en heeft als motto: ‘Transforming the DNA of Print’. #OPS2020 wordt dit keer geopend met een keynote lezing van Rainer Hundsdörfer, CEO van Heidelberg Druckmaschinen AG. Met zo’n 16 sprekers, voornamelijk uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH regio) wordt een gevarieerd programma aangeboden, waar doorgaans een ‘CEO mannenwereld’ op afkomt. Dit jaar kwamen er 300 deelnemers op af en werd het event gesponsord door zo’n 12 partners. Dit jaar is Sappi de hoofdsponsor. Redacteur Jolanda van Drie was er dit jaar bij en publiceerde op deze website een samenvattend verslag. Op printmedianieuws staat een uitgebreid verslag (abonnees).

Prijskaartje

Het CEO ‘bezoekersgehalte’ heeft ook een ‘CEO prijskaartje’. De early bird-tarieven zijn resp. 840 en 990 euro voor leden en niet-leden. Na 31 december liggen die bedragen op resp. 940 en 1090 euro. Dat is natuurlijk exclusief de bijkomende kosten voor de overnachting in het Infinity Hotel in München, waar ook het congres wordt gehouden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK