Online Print Symposium in München

Het Online Print Symposium vindt op 3 en 4 april plaats in München. Het is vooral voor de Duitse online printbedrijven het ontmoetingspunt voor branche-spelers, de klanten en de toeleveranciers in dat segment van de industrie. Maar het is zeker de moeite van het bezoeken waard, dus ook vanuit ons land.

Robert Keane, CEO van Cimpress, doet de aftrap van één van de keynotes tijdens het twee dagen durende event. Keane was niet tevreden over de laatste resultaten van zijn bedrijf, maar het onderwerp van zijn ‘praatje’ gaat vooral over robotisering, kunstmatige intelligentie en de verdienmodellen binnen online print. Daarnaast wil hij met zijn toehoorders delen hoe Cimpress zich in de nabije toekomst wil positioneren. In de wereld van online print veranderen situaties snel, dat merken alle online spelers. Dat is dan ook de basis van alle sessies tijdens dit tweedaags event.

Dr. Holger Schmidt, econoom van de Universiteit van Darmstadt, zal daar nog een schepje bovenop doen, door ‘feiten en ideeën’ te delen over de toekomst van de online printplatformen. Om er bij te zijn betaal je wel 1070 euro. Vorig jaar namen ca. 300 deelnemers deel aan het symposium.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK