Startups krijgen kans bij Online Print Symposium 2021

Een leuke actie van Bernd Zipper, organisator van #OPS2021. Op 8 en 9 juni krijgen ‘online print’ startups de kans zich te presenteren. Tot 31 maart kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

Zipper zei in een verklaring dat de aandacht voor startups in eerdere versies van het Online Print Symposium is achtergebleven. Daar wil hij nu wat aan gaan doen. Hij zei dat geniale oplossingen vaak in het klein beginnen en het verdienen om dan ook zichtbaar te kunnen worden.

Zipper gokt nog steeds op een ‘fysiek’ event op 8 en 9 juni in München.

Ops2021

Aanmelden kan via het online formulier. Deelnemers aan het congres kunnen tot en met het einde van deze maand de early-bird korting krijgen van 150 euro op de toegangsprijs van 990 euro.

Sprekersprogramma

Inmiddels begint de sprekerslijst al een aardige omvang te krijgen. Uit ons land zijn het Marco Aarnink en Juriaan van Beelen die de aftrap geven vanuit hun aanvankelijke startup positie van print.com, maar inmiddels wel al als een scale-up worden beschouwd. Op internationaal niveau houdt Roland Keppler, ceo van Onlineprinters, de keynote voor het event. Overige sprekers zijn o.a.: Karim Bannour van Marktplatz1, Haeme Ulrich van Publishing Blog en Georg Hansbauer van Testbirds.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK