Online Print Symposium 2021 op 14 en 15 september

Organisator Bernd Zipper gokte eerder dit jaar nog op de juni-maand van dit jaar. Maar het bekende #OPS event vindt dus plaats in het najaar op de 13e etage van het Design Offices Atlas in München.

Ops2021 Munchen

Zoals al eerder bekend werd gemaakt biedt het event vooral ook start-ups de mogelijkheid zich te profileren voor het doorgaans Duitse-, Zwitserse- en Oostenrijkse publiek. Door middel van korte pitchsessies zal het event zeker een extra dynamiek krijgen. De online printwereld kent inmiddels al wat jaren een redelijk ‘stabiel beeld’, dus de behoefte om nieuwe spelers te ontdekken is groeiende.

Aan de deelname hangt een ‘flink’ prijskaartje. Ben je lid van bijvoorbeeld Intergraf, VIGC Fogra, BVDM, Febelgra etc., dan betaal je 940 euro. Anderen betalen 1090 euro.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK