Online Print Symposium 2021 gokt op offline editie

In maart 2020 was het Online Print Symposium het laatste branche-evenement, nog net voor de ‘Europese’ Corona Lockdown.

Organisator Bernd Zipper heeft hier gebruik van gemaakt en het OPS opnieuw uitgevonden. Juist nu, in tijden van crisis, ontwikkelt de online printindustrie zich snel en laat ze haar enorme potentieel zien.

Ops Banner 2021

Het jaarlijkse Online Print Symposium, dat voor de 9e keer wordt gehouden in München op 8 en 9 juni 2021, in plaats van in maart, staat in het teken van verandering. Uiteraard blijft de focus liggen op de ontwikkeling en de toekomst van de online printindustrie.

Het thema:”Start Up and Print Online!”

Het thema geeft nu al een indicatie dat er innovaties zullen plaatsvinden. De “Insight Pitches” geven geselecteerde start-ups de mogelijkheid om zich in een korte presentatie voor te stellen, verslag uit te brengen over de sleutel tot hun succes en samenwerkingsmogelijkheden te belichten. Dit zal het aanbod op het komende toonaangevende evenement nog diverser maken.

Topsprekers geven inzicht in hun strategieën en toekomstige agenda’s. Ze zullen verslag doen van praktische ervaringen, trends belichten en ideeën en inspiratie opdoen voor nieuwe bedrijfsmodellen in e-business print. Inspirerende succesverhalen wachten op ons met de “Insight Pitches”, die laten zien wat zelfs de “Old Guard” kan leren van opkomende jonge ondernemers.

Het unieke branche-evenement met 300 internationale deelnemers, heeft zich gevestigd als een ontmoetingsplaats voor de wereldwijde e-business printgemeenschap.

Tickets voor het Online Print Symposium 2021 zijn nu beschikbaar. Deelnemers die snel beslissen kunnen met het Early Bird ticket tot 31 januari veel geld besparen.

Gedetailleerde informatie en registratiemogelijkheden zijn beschikbaar op www.online-print-symposium.de/en/

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK