Even rust in ‘Xerox – HP’ overnamespel

John Visentin, CEO van Xerox, kondigde aan dat Xerox zich voorlopig  terugtrekt uit de overnamepoging van HP, als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus.

xerox-hp-presentatie“In het licht van de escalerende COVID-19 pandemie moet Xerox prioriteit geven aan de gezondheid en veiligheid van zijn werknemers, klanten, partners en filialen boven alle andere overwegingen, waaronder het voorstel om HP over te nemen”, zei John Visentin afgelopen vrijdag.

Deze mededeling (zie volledige verklaring) kwam een paar dagen na de mededeling dat Xerox de nieuwe voorgestelde HP- directie met één man heeft uitgebreid, voormalig Alliant Energy Chairman en CEO Erroll Davis. Het aantal voorgestelde HP-directieleden komt nu op 12 personen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK