Aandeelhouders HP getrakteerd op ‘hapje eten’ door Xerox

Vandaag worden de aandeelhouders van HP getrakteerd op een diner door Xerox in een restaurant in Greenwich in de Amerikaanse staat Connecticut.

Xerox CEO John Visentin zou volgens insiders zelf komen vertellen wat de voordelen van een overname van HP door Xerox, op zowel korte als lange termijn, zal opleveren. Ook is een speciale webpagina op poten gezet, om de visie van Xerox wereldkundig te maken. Tot nu toe hebben beide bedrijven in het ‘kat-en-muisspel’ steeds de openbaarheid gezocht. Maar het bericht van het ‘etentje’ wordt door beide partijen (nog) niet bevestigd.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK