Aandeelhouders HP getrakteerd op ‘hapje eten’ door Xerox

Vandaag worden de aandeelhouders van HP getrakteerd op een diner door Xerox in een restaurant in Greenwich in de Amerikaanse staat Connecticut.

Xerox CEO John Visentin zou volgens insiders zelf komen vertellen wat de voordelen van een overname van HP door Xerox, op zowel korte als lange termijn, zal opleveren. Ook is een speciale webpagina op poten gezet, om de visie van Xerox wereldkundig te maken. Tot nu toe hebben beide bedrijven in het ‘kat-en-muisspel’ steeds de openbaarheid gezocht. Maar het bericht van het ‘etentje’ wordt door beide partijen (nog) niet bevestigd.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK