Xerox verruilt Breukelen voor De Meern

Xerox heeft haar intrek genomen in een nieuw kantoor in De Meern. Dit kantoor is ook het nieuwe onderkomen van Veenman. Beide organisaties blijven zelfstandig opereren, met elk hun eigen bekende identiteit en dienstverlening. Het nieuwe kantoor vergemakkelijkt de communicatie, de interactie en kennisdeling tussen beide bedrijven.

Herman Levert, VP Xerox Nederland: “Doordat we samen in één pand gehuisvest zijn wordt samenwerken nog gemakkelijker. Een aantal ondersteunende staffuncties zoals Finance en HR, en service- en onderhoudsactiviteiten, kunnen we nu samenvoegen. Veenman blijft zich richten op het MKB+-segment, terwijl Xerox de grotere bedrijven bedient. Het aanbod aan diensten en producten sluit goed op elkaar aan. Maar belangrijker is dat we onze krachten met Veenman bundelen. Samen met onze klanten kunnen wij innoveren en hen de allerbeste technologische oplossingen bieden om hun informatievoorziening te optimaliseren.”

xerox-de-meern

Beide bedrijven verwachten dat het nieuwe kantoor de dynamiek en creativiteit van hun eigen organisatie beter kan ondersteunen. Net als de voormalige kantoren in Breukelen en Rotterdam (Veenman) is ook dit kantoor ingericht als een Smart Office en fungeert het ook als een showroom. Hierdoor kunnen Veenman en Xerox innovatieve technologische oplossingen in de praktijk aan hun klanten demonstreren.

Het nieuwe adres van Xerox is: Rijnzathe 12 3454 PV De Meern. De huidige telefoonnummers blijven tot nadere informatie van kracht.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK