Xerox en partners in House of Inspiration op Sign & Print Expo

Xerox schittert met Veenman, Xtandit en Document Concepts in The House of Inspiration. Stand E124, midden op de beursvloer.

Tijdens deze vakbeurs voor grafimediabedrijven, die eens per twee jaar plaatsvindt, deelt Xerox de stand met haar dochter Veenman en Partners Xtandit en Document Concepts. Het thema is: ‘House of Inspiration’ waar ideeën met nieuwe oplossingen leiden tot meer groei. De stand zelf is een duurzaam huis waarin diverse innovaties te zien zijn, die bezoekers instap- en/of doorgroeimogelijkheden naar nieuwe markten bieden.

Be Brilliant is de nieuwe strategie om betaalbaar, snel en eenvoudig meerkleurig of veredeld digitaal drukwerk te maken, CMYK Plus. Het toevoegen van extra kleuren of veredeling stelt iedere ondernemer van klein tot groot in staat hun omzet te verhogen, door zowel aan bestaande applicaties meerwaarde toe te voegen en nieuwe applicaties te ontwerpen. Met de nieuwe Xerox-oplossingen is het mogelijk om snel en eenvoudig goud, zilver, wit of transparant te printen. Of het nu visitekaartjes zijn met goud en/of zilver, luxe schrijfpapier met zilver, verpakkingen in kleine oplagen met zes kleuren, of opvallende direct mailcampagnes.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK