Xerox en Dataline winnaars Innovatie Awards tijdens Sign&Print Expo 2019

Uit 42 inzendingen werden er 16 genomineerd door de jury, bestaande uit
Herman Hartman, Wouter Mooij en juryvoorzitter Peter Luit, allen namens een aantal print- en sign vakmedia.

Uit de 16 genomineerden werd een Top 5 samengesteld, zeer uiteenlopend tussen de vakgebieden sign en print, geheel conform de beursformule. De juryprijs werd gewonnen door Xerox, op basis van de Iridesse high-end printer met innovatieve toner technologie. De publieksprijs werd gewonnen door Dataline, met de MultiPress Montage App, gericht op een workflow koppeling voor sign-werkzaamheden ‘in het veld’, welke gekoppeld aan MultiPress vanaf werklokaties alle mogelijke managementinformatie kan doorsturen, voor een snelle en effectieve verwerking van alle mogelijke data ter plekke.

Innovatie Awards initiatief van CMBO, Fespa Nederland en beursorganisator EasyFairs

Alle inzendingen waren van hoge kwaliteit, zodat een keuze voor een Top 5 al lastig was, dus een winnaar kiezen was voor de jury een bijna onmogelijke opgave. Leuk was het feit dat in de Top 5 Dataline ook voorkwam, en door het publiek als winnaar werd gekozen. Stogger, Probo en Efka behoorden ook tot de Top 5.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK