CMBO Innovatie Award 2019

Combineer je bezoek aan de Sign & Print Expo in Gorinchem met de uitreiking van de Innovatie Award 2019. Die vindt plaats op donderdag 28 maart, om 16.00 uur in de Adobe Meet-up room op de beursvloer. De Innovatie Award is een samenwerking van CMBO met FESPA Nederland en de organisatie van de vakbeurs. De jury voor de award bestaat dit jaar uit drie gerenommeerde vakjournalisten.

Herman Harman, Peter Luit en Wouter Mooij zullen uit de genomineerde inzendingen het meest innovatie product of de meest innovatieve dienst van de Sign & Print Expo aanwijzen. Tijdens de feestelijke uitreiking op 28 maart lichten zij hun keuze toe en maken zij de winnaar bekend.
Tevens wordt dan de winnaar van de publieksprijs bekendgemaakt: de bezoekers aan de beurs mogen zelf ook stemmen op de genomineerden, die te zien zijn in de nabijgelegen Innovation Gallery. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Aanmelden

Meld je nú aan voor deze bijeenkomst via de (nieuwe) website van CMBO. De toegang tot deze bijeenkomst is gratis. Let op: je moet je – voor zover nodig – nog wel apart registreren voor je bezoek aan de Sign & Print Expo.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK