IP Digital wint CMBO Innovatie Award 2017

De CMBO vakjury heeft op de laatste dag van de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign, de CMBO Innovatie Award 2017 toegekend aan IP Digital uit Vianen, voor hun dubbelzijdige LG OLED-beeldscherm.

Op het Print Pakt Live Kennisplein, overhandigde CMBO-voorzitter Joost Morsink de oorkonde aan de verheugde winnaar. Volgens de jury – bestaande uit Marco den Engelsman (Blokboek), Herman Hartman (SignPro) en Peter Luit (PrintmediaNieuws), onder leiding van Albert Noppen (Commbizz) – zet IP Digital op overtuigende wijze de nieuwste beeldschermtechnologie in voor Digital Sign-toepassingen. Het bekroonde OLED-beeldscherm is dun (2,6 mm), weegt slechts 2 kilo en is dubbelzijdig. Door de hoge resolutie en het diepe zwart, is de kwaliteit vergelijkbaar met die van drukwerk. IP Digital richt zich met dit product met name op toepassingen in de retailsector.
Tijdens de volgende CMBO-bijeenkomst op 20 april a.s. wordt dieper ingegaan op de bekroonde OLED-techniek en – meer algemeen – op de stand van zaken op het gebied van ‘narrowcasting’.

Overzicht van alle nominaties voor de CMBO Innovatie Award 2017:
Domino – ‘Textures, labels met textuur’
IP Digital – ‘LG OLED-beeldscherm’
ISI – ‘Tilia Griffin, software voor Groot Formaat’
Papergraphics – ‘Massivit 1800 3D Printer’
Print Pakt – ‘Print Pakt Live Kennisplein’
Probo Sign – ‘ProPES outdoor textiel lijn’
Promic Display Systems – ‘Zipperwand en Pop-up Tower’
Texo Trade Services – ‘Co-creatie met klanten’
vkgo – ‘Drukwerketalage’

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK