Silent Seminar ‘CMBO Innovatie Award’ tijdens Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

CMBO logoReserveer nú je eigen koptelefoon voor de presentatie en uitreiking van de CMBO Innovatie Award, de afsluiting van de Silent Seminars  tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign 2015 te Gorinchem, op donderdag 12 februari 2015 om 16.00 uur.

Onder het motto van de vakbeurs – ‘Let’s Innovate’ – zal een jury bestaande uit vakjournalisten en -deskundigen tijdens deze bijeenkomst het meest innovatieve product,  dienst of verhaal dat zij op of tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign 2015 zijn tegengekomen aanwijzen en bekronen. Ieder jurylid deelt in de voorafgaande dagen meerdere nominaties uit, waarna de jury in onderling beraad de uiteindelijke winnaar vaststelt. De nominaties worden besproken en de winnaar bekendgemaakt tijdens de CMBO-bijeenkomst op de beursvloer, als afsluiting van het ‘Silent Seminar’-programma. Volgens het principe van de ‘Silent Disco’ krijg je als deelnemer je eigen koptelefoon, waardoor je midden op de beurs niets hoeft te missen van het programma. We sluiten af met een netwerkborrel.

Een bezoek aan de vakbeurs in combinatie met deze CMBO-bijeenkomst is een leuke en efficiente manier om met elkaar de ‘highlights’ van de beurs te bespreken en je te oriënteren op de ‘state of the art’ in het grafische vak. Na afloop van de bijeenkomst is er nog voldoende gelegenheid om de beurs te bezoeken en de besproken innovaties met eigen ogen te bekijken.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst, via de website van CMBO, http://www.cmbo.nl/evenementen, na te zijn ingelogd. De toegang is gratis.
Als je je nog niet eerder langs deze weg hebt aangemeld voor een van onze events dien je je eerst (eenmalig) te registreren als bezoeker (rechts op de pagina van het event).
Je kunt je ook aanmelden door middel van een e-mail aan info@cmbo.nl, onder vermelding van de datum van het event.
Kort voor de bijeenkomst ontvang je een definitieve bevestiging

Let op: je dient je nog wel hier apart te registreren voor je bezoek aan de vakbeurs.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK