Uitspraak in JA/JA zaak op 11 juni

KVGO en de partners MailDB en Spotta moeten tot 11 juni wachten op de uitspraak van de rechter in de zaak tegen de JA/JA-sticker.

De rechtszaal zat vol en KVGO vertegenwoordiger Bram ter Beek had de taak de branches te vertegenwoordigen in de strijd tegen de JA/JA-sticker. Het werd een reeks van eerdergenoemde argumenten, die de rechter in het hoger beroep zou moeten overtuigen van het gelijk van de belanghebbende partijen aan productiezijde en de verspreiders.

Of het geluid rondom City Amsterdam als inmenging in de discussie winst zou kunnen opleveren, is natuurlijk aan de rechter. Het is echter wel een component in de gehele flow binnen de soap rondom de JA/JA-sticker, op basis waarvan de rechter kan zeggen dat de industrie haar eigen oplossing al heeft gevonden, en dat ook Amsterdam deels haar eigen zin heeft met de reeds ingevoerde
JA/JA-sticker. Dat krijgen we te horen op 11 juni.

Lees het oorspronkelijke artikel bij het KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK