Printadvertentie tegen ja/ja-sticker

nee-campagne ja-ja stickerHet KVGO voert een Nee-campagne tegen de Amsterdamse plannen voor invoering van een ja/ja-sticker voor het ontvangen van reclamefolders in de hoofdstad. In een 2-pagina grote advertentie geven 23 retailers en professionals uit de grafische branche aan waarom zij tegen de ja/ja-sticker zijn. De opvallende advertentie verscheen op 15 april in het Parool en de Amsterdamse edities van De Telegraaf en Metro.
Eerder liet MKB Nederland ook al weten dat de papieren folder één van de meest effectieve marketinginstrumenten van winkeliers is. Woensdag a.s. wordt het voorstel voor de ja/ja-sticker behandeld in de gemeenteraad.
Bron: KVGO

 

Lees ook: KVGO protesteert tegen lokale ban op ongeadresseerd huis-aan-huisdrukwerk


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK