Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

De winnaars van de Cross Media Awards 2019

Afgelopen week zijn in NH Collection Amsterdam Barbizon Palace de Cross Media Awards 2019 uitgereikt. In 7 categorieën werd één award uitgereikt, in de categorie Cross Media Case van het Jaar werden drie zilveren en één gouden award uitgereikt.

Bas Vlugt tekende alle jury-beoordelingen aan elkaar op de website van het Nederlands Media Nieuws, de organisatie achter de Cross Media Awards. Wie denkt dat de term crossmedia alleen nog is verbonden met radio, televisie en alle mogelijke online mediakanalen, vergist zich. Bij de winnaars behoorden diverse spelers, waarbij print een nadrukkelijke rol speelde in het crossmediale speelveld.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK