24 april de Nederlandse Crossmedia Awards

Inmiddels een bekend evenement, de Crossmedia Awards in ons land. Voor het eerst uitgereikt in 2013. De term spreekt nog steeds tot de verbeelding, maar dan vooral in de wereld van exploitanten, bureaus en adverteerders.

Juryvoorzitter Guide van Nispen

De jury beoordeelt verschillende categorie├źn, maar ‘gewone’ productie komt daarin niet voor. Alle prijzen richten zich op de creatieve kant van de keten.

Gelijktijdig met de prijsuitreiking van het Crossmedia Jaarboek 2019. De Cross Media Awards 2019 worden uitgereikt op woensdag 24 april tijdens Cross Media Diner & Awards 2019, in NH Collection Amsterdam Barbizon Palace. De Cross Media Awards is een initiatief van Bas Vlugt en Peter Wybenga. Georganiseerd door Media Meetings & Magazines (onder andere bekend van Nederlands Media Nieuws).

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK