24 april de Nederlandse Crossmedia Awards

Inmiddels een bekend evenement, de Crossmedia Awards in ons land. Voor het eerst uitgereikt in 2013. De term spreekt nog steeds tot de verbeelding, maar dan vooral in de wereld van exploitanten, bureaus en adverteerders.

Juryvoorzitter Guide van Nispen

De jury beoordeelt verschillende categorieën, maar ‘gewone’ productie komt daarin niet voor. Alle prijzen richten zich op de creatieve kant van de keten.

Gelijktijdig met de prijsuitreiking van het Crossmedia Jaarboek 2019. De Cross Media Awards 2019 worden uitgereikt op woensdag 24 april tijdens Cross Media Diner & Awards 2019, in NH Collection Amsterdam Barbizon Palace. De Cross Media Awards is een initiatief van Bas Vlugt en Peter Wybenga. Georganiseerd door Media Meetings & Magazines (onder andere bekend van Nederlands Media Nieuws).

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK