Nieuwe opleiding: Mediavormgever Crossmedia

433 magazineOmdat ook vormgevers steeds meer te maken krijgen met gedrukte én online media-uitingen (zoals magazines. website) start  het Grafisch Lyceum Utrecht (GLU) vanaf het schooljaar 2016 – 2017 met een nieuwe opleiding: Mediavormgever Crossmedia. Studenten leren omgaan met verschillende computerprogramma’s die nodig zijn voor het maken van verschillende media-uitingen. Deze 3-jarige opleiding is bedoeld om de studenten breed scholen zodat zij creatief kunnen vormgeven voor websites, magazines en andere online of gedrukte uitingen. De student Mediavormgever Crossmedia kan na het behalen van zijn of haar diploma aan de slag bij een vormgeefstudio, een ontwerp- en reclamebureau, een media- en gamebedrijf of bijvoorbeeld een uitgeverij. Kijk voor meer informatie op de site van GLU.
Bron: GLU


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK