Crossmedia Awards 2018

De Cross Media Awards worden elk jaar uitgereikt aan de beste crossmedia cases van het jaar. Crossmedia is één van de grootste en meest relevante thema’s in de media, waar exploitanten, bureaus en adverteerders dagelijks mee te maken hebben. Het is niet overdreven te stellen, dat een groot deel van de dynamiek in de media wordt veroorzaakt door de ontwikkeling van crossmedia, waarin alle mogelijke offline en online mediakanalen kunnen zijn vertegenwoordigd. De Awards vonden in 2013 voor het eerst plaats. Cross Media Awards 2018 worden uitgereikt op woensdag 25 april, tijdens Cross Media Diner & Awards 2018 in Amsterdam.

Cases insturen voor de Cross Media Awards 2018 kan vanaf donderdag 18 januari.

(bron: Printmedianieuws)

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK