Full color beeldschermen zo dun als papier

Al jaren zijn de verwachtingen hoog gespannen rondom ‘papier dunne’ full color beeldschermen. In de afgelopen decennia zijn veel tech bedrijven actief geweest op dit gebied, maar geen enkele oplossing was goed genoeg in beeldkwaliteit, resolutie, buigbaarheid, dikte en vooral beeldsnelheid. Niet de bekende hoofdrolspelers Samsung of LG trokken de aandacht op dit gebied, maar het Chinese¬†Royole. Ondanks het feit dat het bedrijf nog wordt gekenmerkt als start-up, wordt de waarde nu al geschat op 3 miljard dollar. Het bedrijf ‘harkte’ onlangs nog 800 miljoen dollar binnen voor verdere ontwikkeling van de productlijn. Het aantal toepassingen is eindeloos en zal zeker tot de verbeelding spreken, in vooral de retailmarkt voor digitale posters (wellicht ‘ingebouwd’ in ramen).

(bron: Printmedianieuws)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK