Color Concepts Premium Partner Durst Professional Services

Color Concepts is aangesteld als Premium partner voor Durst Professional Services. Het biedt ondersteuning voor color management nadat Durst Workflow Software is geïnstalleerd. Deze service wordt eerst geleverd binnen EMEA.

durst“Color Management is een steeds belangrijker instrument voor bedrijven”, aldus Christian Casazza, Managing Director van Durst Professional Services GmbH. “Met Color Concepts hebben we een sterke applicatie-expert en partner op dit gebied. Dit stelt ons in staat om het best mogelijke resultaat voor onze klanten te blijven behalen.”

Marco Roos, CEO van Color Concepts: “We zijn blij met dit partnership met DPS. Dit bevestigt de verdere professionalisering in de grootformaat printmarkt en toont duidelijk de groeiende vraag naar high-end professionele diensten en workflowoptimalisatie.”

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK