De naam van printerfabrikant Océ gaat verdwijnen

Canon en Océ kondigen de officiële wijziging aan van de bedrijfsnaam van Océ, dat onderdeel is van de Canon Group. Per 1 januari 2020 wordt de nieuwe naam Canon Production Printing.

canon-oceNa onderdeel te zijn geworden van de Canon Group in 2010, heeft Océ het ontwikkelen en produceren van haar printing-producten voortgezet onder de eigen merknaam Océ. Door nu de naam van Océ te wijzigen naar Canon Production Printing, en tevens de Océ-producten volledig te integreren in het merk Canon, wordt merkeenheid gecreëerd over alle gebieden van de printing business. Tevens verhoogt dit de synergie in het portfolio en wordt hiermee een duidelijke end-to-end marktbenadering gerealiseerd. De naamswijziging gaat in op 1 januari 2020.

Sinds de oprichting in 1877 heeft Océ unieke technologieën voor kopiëren en printen ontwikkeld. Met de verdergaande integratie in de Canon Group gaat Océ door met de ontwikkeling van haar kerntechnologieën, en wordt het marktaandeel van Canon Production Printing vergroot. Als gevolg hiervan wordt de groei van de commercial printing business van de Canon Group wereldwijd versneld.

Océ ontwikkelt en produceert high-tech printsystemen en workflow software voor de commerciële printmarkt. Het productaanbod omvat continuous feed en cutsheet printers voor het printen en publiceren van grote volumes, alsmede grootformaat printers voor display graphics en CAE/GIS-toepassingen.

Bron: persbericht

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK