In Duitsland alleen nog de naam ‘onlineprinters’

In de thuismarkt van het internationaal werkende bedrijf onlineprinters, was vooral de naam ‘diedruckerei.de’ bekend. Die naam wordt ingeruild voor de ‘overkoepelende’ naam onlineprinters.

De oorspronkelijke naam ‘diedruckerie.de’ ontstond in 2004 toen grondlegger Walter Meyer het bedrijf oprichtte. Als sinds 2009 bestaat de naam onlineprinters, die sindsdien als internationale naam wordt gebruikt in een aantal Europese landen, waaronder Denemarken, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië en ook Nederland.

Onlineprinters heeft 1600 mensen in dienst en omvat 22 lokale onlineshops in Europa

In verschillende landen worden verschillende merken gehanteerd, vanwege de sterke lokale bekendheid, waaronder Solopress, LaserTryk und CopySell. Deze merken onder de paraplu van onlineprinters worden vooralsnog niet gewijzigd.

Bron: print.de

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK