Antalis in Japanse handen

KPP (Kokusai Pulp & Paper Co. Ltd)  uit Japan is sinds deze week eigenaar van Antalis geworden door de overname van alle aandelen die in handen waren van Sequana en BPI.

Een langdurig proces is daarmee afgerond dat begin 2019 van start ging. Stéphane Courtot Western Europe & Asia managing director, zegt daarover in een uitgegeven persbericht: “Antalis maakt nu deel uit van een wereldwijde distributie- en handelsgroep in de sectoren papier, packaging en visuele communicatie, die ook actief is op het gebied van recycling en een aanwezigheid heeft op vijf continenten met een pro forma omzet van meer dan 5 miljard euro.”

Antalis ziet herstel van de markt na lastige corona periode

Overname versterkt positie Antalis

Hubert Royer, Benelux deputy managing director: “Het versterkt vooral ook de financiële situatie van Antalis door naast lagere financiële kosten de schulden op onze balans af te bouwen, waardoor we flexibeler zijn om ons bedrijfsmodel sneller te transformeren, de klant beter te kunnen bedienen en ons productaanbod wereldwijd uit te breiden.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK