Training voor jong talent bij Onlineprinters

Zeven jongeren krijgen in september en oktober 2020 een beroepsopleiding bij Onlineprinters. Ze worden opgeleid tot mediatechnoloog of IT-specialist.

“Het opleiden van ons eigen jonge talent is erg belangrijk voor ons, omdat het ons in staat stelt specialisten te kwalificeren die professionals zijn in onze industriële printomgeving. Training is daarom een ​​cruciaal element voor ons om de toekomst van onze site veilig te stellen, aangezien we blijven groeien en bekwame mensen nodig hebben”, zegt Roland Keppler; hij is de CEO van Onlineprinters. Het merendeel van de stagiaires van het bedrijf zet hun loopbaan bij Onlineprinters voort na het succesvol afronden van hun stage.

Apprentices Start At Onlineprinters

De jongeren worden begeleid door ervaren vakbekwame medewerkers van de verschillende afdelingen, samen met HR-manager Juliana Gubar. Zij zegt: “Al onze trainees nemen deel aan uitgebreide onboarding aan het begin van hun stage, die dit jaar voor het eerst twee dagen duurde.” De leerlingen leren wat het Onlineprinters-bedrijfsmodel zo succesvol maakt, en hoe het bedrijf in slechts 16 jaar is geëvolueerd van een traditioneel familiebedrijf tot een van Europa’s toonaangevende online printers, en een bedrijfsgroep van bedrijven met 1.660 werknemers.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK