Onlineprinters biedt ook relatiegeschenken

Onlineprinters heeft ruim 800 reclameartikelen aan het assortiment toegevoegd. Het gaat om producten als sleutelhangers, sporttassen en zelfs luidsprekers. CCO Christian Würst zegt over de uitbreiding van het segment relatiegeschenken: “Wij zien onszelf als aanbieder van full service. (…) Dankzij de uitbreiding van ons assortiment kunnen klanten al hun benodigde reclameartikelen gemakkelijk en gebruikersvriendelijk aanschaffen. Prijzen kunnen 24 uur per dag bindend worden berekend en artikelen kunnen direct worden besteld.” Met de uitbreiding van het assortiment wil Onlineprinters haar positie als full service provider van reclamemiddelen versterken.
Bron: grafisch-nieuws

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK