Onlineprinters biedt ook relatiegeschenken

Onlineprinters heeft ruim 800 reclameartikelen aan het assortiment toegevoegd. Het gaat om producten als sleutelhangers, sporttassen en zelfs luidsprekers. CCO Christian Würst zegt over de uitbreiding van het segment relatiegeschenken: “Wij zien onszelf als aanbieder van full service. (…) Dankzij de uitbreiding van ons assortiment kunnen klanten al hun benodigde reclameartikelen gemakkelijk en gebruikersvriendelijk aanschaffen. Prijzen kunnen 24 uur per dag bindend worden berekend en artikelen kunnen direct worden besteld.” Met de uitbreiding van het assortiment wil Onlineprinters haar positie als full service provider van reclamemiddelen versterken.
Bron: grafisch-nieuws

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK