Onlineprinters gaat in verpakkingen

Wie de serie ‘online businessmodellen in print’ bij printmedianieuws volgt heeft zeker gelezen dat de wereld van ‘internet printers’ flink verandert in zowel businessmodellen, marktbenaderingen en aanbod. Vooral dat laatste is interessant. Daar waar de één in relatiegeschenken stapt, stapt de ander in het aantrekkelijke segment verpakkingen. Christian Würst, CCO van Onlineprinters zegt dat ook verpakkingen in een meer gedemocratiseerd aanbod verwerkt kunnen worden. Geen langdurige offertetrajecten, complexe prepress trajecten en dito druktechnieken. ‘Tegenwoordig hoeft niemand het meer zonder verpakking te stellen’ zegt Würst in het persbericht. Het assortiment verpakkingen van Onlineprinters omvat momenteel flesverpakkingen, kussendoosjes, vouw- en dekseldozen. Onlineprinters wil het assortiment verpakkingen op middellange termijn verder uitbreiden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK